mitt hår opp igjennom tidene.

Mitt hår er en historie i seg selv, så jeg tenkte jeg ville begynne med bilder av mitt gamle hår:) alt det lange3 håret var bare extension, men jeg hadde det veldig gøy med håret mitt, og angrer ikke ett sekund på noe av det jeg gjorde, for det har gjort meg til den jeg er i dag, og jeg kan se tilbake på meg selv å tenke "wow jeg hadde stilig hår!"

 

det er ikke noen rekkefølge og alt er hulter til bulter.


 

jeg har ikke gjort noe drastisk med håret mitt det siste året, og det er det siste halvåret av 2011 jeg først skjønte hva det ville si å ta vare på håret mitt. Jeg ble medlem på http://forums.longhaircommunity.com/ og begynte å lese til øynene mine spratt ut. All styling ble lagt i poser på kottet, hårføner og varmeverktøy ble lagt bort, kammer og dårlige børster ble byttet ut av en tangle teezer, jeg kjøpte kokosole, olivenolje, druekjerneolje, byttet sjampo og balsam, satte eddik og natron på badet, og reisen min var i gang. Jeg skulle ha langt hår!

Jeg tok bilder av bakhodet mitt og målte håret mitt hver måned for å holde meg oppdatert på at det grodde så jeg ikke skulle miste motet, jeg farget håret med henna for å gjøre det sterkere, tuppene mine klipper jeg bare når dem virkelig trenger det og når jeg først gjør det så er det millimeter det er snakk om. Jeg byttet ut putetrekket mitt i sateng for å skåne håret mitt om natten, og har byttet ut hårstrikk med scrunchies og store klyper og hårpinner. Det er kansje mye forandringer i hverdagen, men forskjellen er utrolig! 

Håret mitt i juni 2011håret mitt i desember 2011.

For meg er dette en kjempeforandring og jeg gleder meg til jeg når nye mål:)

2 kommentarer

Renate

17.des.2011 kl.11:12

Jeg har innsett at håret mitt egentlig vokser sykt fort jeg. Hadde jo relativt kort hår for to år siden, og i fjor var det kjempelangt(til å være meg). Nå har jeg derimot funnet ut at jeg kler skulderlangt hår bedre enn kjempelangt, så derfor holder jeg det i den lengden. Men jeg klarer fremdeles ikke helt å bestemme meg hvordan jeg vil ha det. Nå skal jeg først og fremst få fjernet den delen av håret mitt som er bleket, så får jeg ta det derfra. Kan jo ikke klippe av alt det enda, for da blir det igjen 5-10 cm igjen på hodet mitt. Haha. Men alle de centimetrene har faktisk vokst siden mai/juni, så skal ikke klage. :)

longhair

17.des.2011 kl.12:00

Renate: Ja noen er heldige å har superhårvekst;P jeg har ikke det men jeg gjør alt jeg kan for å få det til å gro:) Og ja du kler godt skulderlengde på håret igrunn:) finn masse inspirasjon og bilder av naturlig hår så skal du se at du finner ut av det etter hvert;)

Skriv en ny kommentar

longhair

longhair

21, Larvik

velkommen til min blogg om hår. Her er det meste av alternativ informasjon om hvordan man tar best vare på sitt hår, langt eller kort, og hvordan man kan gjøre det beste ut av sitt hår. Jeg er utdannet frisør, men ser på håret på en litt annen måte en mange andre:)

Kategorier

Arkiv

hits